Instagram як медіаплатформа формування уявлень про красу в молодіжному середовищі - Керасір , Назар Романович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У статті розглянуто актуальну проблему щодо впливу соціальної мережі Instagram на процес формування сучасних стандартів краси серед української молоді. Проаналізовано теоретичні основи дослідження стандартів краси, їх історичну еволюцію та роль соціальних медіа у формуванні. Досліджено функційні можливості, особливості візуального контенту та механізми впливу інфлюенсерів на уявлення про красу.