Міжнародна діяльність Української бібліотечної асоціації під час війни - Лихогляд , Ангеліна Ігорівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
Розглянуто основні форми міжнародної діяльності Української бібліотечної асоціації в умовах повномасштабного вторгнення. Проаналізовано співпрацю УБА з міжнародними організаціями та іноземними партнерами, участь у міжнародних проєктах та ініціативах, зокрема зі збереження культурної спадщини.