Аудіовізуальні документи як інструмент боротьби з дезінформацією в науковому дискурсі - Розанова , Дарина Миколаївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
Досліджено роль аудіовізуальних документів у боротьбі з дезінформацією в науковому дискурсі. Проаналізовано їх унікальні характеристики та функції як інструменту верифікації даних. Визначено значення аудіовізуальних документів у контексті інформаційної безпеки України.