Бенчмаркінг в архівній сфері: аналіз британського досвіду - Країло , Олександра Олександрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У роботі розглянуто досвід використання бенчмаркінгу як інструменту для порівняння архівних установ з метою виявлення шляхів для поліпшення ефективності роботи. Метою дослідження є обґрунтування доцільності впровадження бенчмаркінгу в архівну справу України на основі досвіду Великої Британії.