Сучасні системи електронного документообігу в діяльності приватної компанії - Шимко , Олег Анатолійович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У дослідженні представлено вплив сучасного електронного документообігу на створення, обробку, зберігання та обміну документами через цифрові інструменти в діяльності приватної компанії, що спричинює зменшення витрат, підвищення безпеки та впливає на швидкість роботи.