Вплив інтернет-платформ на комунікаційні процеси в організаціях - Шаламай , Владислав Сергійович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У тезах розглядається роль інтернет-платформ у трансформації процесів обміну інформацією в організаціях. Аналізуються як позитивні аспекти використання цифрових технологій, так і ризики, пов’язані з їх впровадженням.