Відгук про товари і послуги як жанр бізнес-комунікації - Деркевич , Ірина Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У тезах розглядається феномен відгуку про товари і послуги як окремий жанр бізнес-комунікації. Проаналізовано його основні характеристики, з’ясовано функції, показано вплив на поведінку споживачів і розвиток бізнесу. Окрему увагу приділено проблемі достовірності відгуків і методам їх перевірки. Висвітлено мовні особливості та структуру відгуків, що робить їх ефективним інструментом впливу в цифровому середовищі.