Інноваційні технології модернізації електронного документообігу в органах державної влади - Дебелий , Антон Васильович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У роботі досліджено ключові напрями цифрової трансформації електронного документообігу в органах державної влади України. Проаналізовано функціональні можливості та перспективи розвитку сучасних СЕД у контексті національної цифрової політики.