Гібридні війни як різновид інформаційних війн XXI ст. - Чорняк , Роман Андрійович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У роботі акцентується на гібридних війнах як формі ведення війни, що передбачає застосування політичних, воєнних, економічних, інформаційних та інших засобів для досягнення цілей. Йдеться про використання методів, стратегій і тактик, що охоплюють різні сфери впливу.