Дослідження алгоритмів та методів аналізу мовних конструкцій у комп’ютерних системах обробки природної мови. Розробка нейромережевого транслятора - Радзіховська , Анастасія Олегівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У цій роботі було розглянуто розробку нейромережевого транслятора, який є перспективним напрямом у вдосконаленні інструментів розробки програмного забезпечення. Він може покращити якість і продуктивність перекладу, що сприятиме швидкому розвитку індустрії програмування.