Тенденції правового регулювання доступу до документів національного архівного фонду та використання архівної інформації - Голуб , Ірина Вячеславівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У дослідженні розглянуто правове регулювання доступу до документів національного архівного фонду та використання архівної інформації.