Еволюція інформаційного образу війни: від міфів до цифрових медіа - Борсуковська , Анастасія Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Висвітлено сучасне розуміння образу війни і вплив інфосфери на ціннісні установки особистості в цифровій культурі. Простежена трансформація сприйняття воєнних конфліктів від античних поем до цифрових медіа. Вивчення цих наративів сприяє виявленню ролі війни і людини в соціальній когезії та політичних процесах, підкреслюючи значення критичного осмислення інформаційних потоків у сучасному світі.