Роль бібліотек у формуванні інформаційної культури суспільства - Чурікова , Валерія Олегівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Розглянуто актуальні аспекти формування інформаційної культури в сучасному суспільстві, особливо з урахуванням ролі бібліотек у цьому процесі. Зазначено, що інформатизація суспільства вимагає постійного підвищення рівня інформаційної культури населення. Підкреслено важливість інформаційної грамотності в умовах поширення сучасних інформаційно-комунікаційних технологій та роль бібліотек у формуванні цієї культури.