Open Journal System – майбутнє наукової спільноти - Поліщук , Діана Михайлівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Робота присвячена питанню важливості відкритого доступу до наукової інформації в сучасному світі, визначено переваги та ролі Open Journal Systems (OJS) як ключового інструменту для наукової спільноти.