Переваги та виклики впровадження електронного каталогу у Національній бібліотеці України для дітей - Пікож , Яна Олександрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У матеріалі розглянуто можливості та виклики електронного каталогу Національної бібліотеки України для дітей, що є важливим інструментом для пошуку інформації про доступні ресурси у бібліотеці.