Показники та метрики аналізу використання бібліотечних фондів - Наливайко , Орест Олегович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Досліджено процес формування показників та метрик для оцінки бібліотечних фондів у контексті розвитку теорії та методології фондознавства. Проведено аналіз змін у способах та методах аналізу бібліотечних фондів, що виникли внаслідок поширення інформаційно-цифрових технологій, а також описано нові підходи та практики у діяльності бібліотек.