Роль бібліотек у патріотичному вихованні дітей і молоді - Комар , Анастасія Андріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У роботі розглянуто важливу роль бібліотек у вихованні патріотизму серед дітей та молоді. Обґрунтовано, що вони перетворюються на центри освіти, культури та духовності, застосовано різні форми виховної роботи, включно з книжковими виставками та зустрічами з ветеранами. Запропоновано використання інтерактивних методів, як-от онлайн-квести та соціальні мережі, для ефективного патріотичного виховання.