Роль архівів у генеалогічних дослідженнях: практичне використання документів - Сологор , Олексій Михайлович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Це дослідження акцентує на практичному використанні архівних документів для генеалогічних досліджень та подальшому їх вивченню задля отримання інформації про минуле своїх пращурів. Здійснено огляд процесу дослідження документів, які у перспективі допоможуть у складанні генеалогічного дерева. Подано загальну інформацію про використання архівів з метою дослідження родоводу.