Інформаційно-аналітичне забезпечення архівних установ в умовах війни: досвід, виклики та перспективи - Андибор , Анастасія Артемівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Розглянуто виклики для архівних установ, що зберігають документальну спадщину в умовах війни. Важливість досвіду цих установ у воєнний період досліджено зі врахуванням їх значення для збереження історичної пам’яті. Планування заходів із підвищення стійкості архівів вбачається в контексті розуміння викликів та перспектив розвитку інформаційно-аналітичного забезпечення. Визначено ефективність збереження документів та доступ до них у майбутньому.