Актуальність консалтингу в сучасній вищій освіті України - Якубович , Наталія Валеріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У дослідженні висвітлено актуальність консaлтингу в сучасній вищій освіті України. Підкреслено важливість консалтингових послуг у поліпшенні якості освіти, пристосуванні установ до вимог ринку праці та глобальних тенденцій, а також необхідність безперервного вдосконалення кваліфікації працівників консультаційних фірм для забезпечення ефективної підтримки в галузі вищої освіти.