Сучасний стан використання SAP ERP в Україні: аналіз та перспективи - Стасишена , Іванна Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У роботі досліджується сучасний стан використання SAP ERP в Україні, визначаються ключові тренди впровадження та перспективи застосування передових ERP-рішень українськими підприємствами в умовах динамічного ринкового середовища.