Перспективи створення моделей з використанням клітинних автоматів - Комар , Олександра Олегівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Робота присвячена дослідженню перспектив створення моделей з використанням клітинних автоматів. У роботі розкриватимуться основні поняття клітинних автоматів, розглянуті принципи роботи та правила клітинних автоматів. Наводяться конкретні приклади використання клітинних автоматів для моделювання, а також описуються можливості їх створення.