Ефективність радіореклами у цифрову епоху - Киба , Сергій Костянтинович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Розглянуто роль радіореклами як важливого інструменту маркетингу в сучасному цифровому світі. Окрема увага приділена діяльності радіостанцій у період повномасштабного вторгнення. Зазначено, що рекламна діяльність на радіо поступово відновлюється, привертаючи більше комерційних рекламодавців.