Роль піару у продюсерських центрах - Дудок , Лідія Андріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Розглянуто діяльність продюсерського центру; поняття піару; роль піару у продюсерських центрах, що допомагає забезпечити позитивне сприйняття центру як бренду, привертає увагу до його проєктів і продуктів, а також сприяє залученню інвестицій та партнерств з іншими компаніями. Визначено, що ефективний піар сприяє формуванню репутації і створенню сприятливого клімату для співпраці з іншими учасниками ринку.