Візуальне наповнення сайтів як засіб покращення діяльності ЗВО - Бужинська , Аліна Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У дослідженні визначено необхідність створення офіційного вебсайта ЗВО та належне його візуальне оформлення.