Документаційне забезпечення цифрової системи управління аудитом товарів - Лукаш , Олексій Володимирович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Розкрито питання розробки та використання цифрової системи для забезпечення ефективного управління аудитом товарів. Проаналізовано завдання аудиту товарів та документи. Звернено увагу на приклади використання сучасних технологій, що сприяють покращенню якості аудиту.