Особливості створення та збереження інформаційних зв’язків архівних документів - Грещук , Данило Ігорович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У статті розглянуто різні аспекти використання та поширення архівної інформації в широкому розумінні, визначено інформаційну діяльність державних архівів. Дослідження висвітлює компоненти цієї діяльності, як-от архівне описування, створення довідкового апарату, користування документами та використання архівної інформації.