Інформація про збірник матеріалів - імені Василя Стуса, 2024, © Донецький національний університет (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Збірник містить матеріали доповідей здобувачів вищої освіти, які оприлюднені в межах ІХ Всеукраїнської наукової студентської конференції «Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері». Матеріали збірника розкривають роль і значення історії та міжнародного досвіду дослідження документознавства й інформаційної діяльності. Подано інформацію про інновації в документознавстві. Розглядаються проблеми документознавства та інформаційної діяльності в сучасному світі. Видання розраховане на науковців, викладачів, аспірантів, здобувачів вищої освіти.