Технологія QR-кодування як інноваційний інструмент підвищення ефективності функціонування сервісних послуг бібліотеки - Цвігун , Катерина Віталіївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Сучасне життя людини навантажене потужними потоками інформації та, як ніколи, залежить від засобів управління ними. ХХІ ст. характеризується швидким розвитком інформаційних технологій. Масове використанням планшетів, ноутбуків, нетбуків, мобільних телефонів та смартфонів дає можливість застосовувати сучасні інструменти, зокрема це стосується використання QR-коду, як досить універсального носія різного роду інформації.