Роль вебсайта в діяльності бібліотек - Филончик , Анжела В’ячеславівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Сучасне суспільство характеризується високим рівнем інформаційних технологій, розвинутими інфраструктурами, які забезпечують виготовлення інформаційних ресурсів і можливість доступу до інформації, прискоренням процесів автоматизації обробки інформації в усіх сферах людської діяльності. Бібліотечні заклади, реагуючи на постійні зміни в суспільстві, трансформують свої функції задля максимального задоволення інформаційних запитів, потреб, інтересів користувачів, поліпшення бібліотечного обслуговування, розширюючи інноваційні форми діяльності, зокрема в напрямі впровадження новітніх інформаційно-комунікаційних технологій, що забезпечують доступ до світових інформаційних ресурсів.