Онлайн-опитування студентів як засіб покращення освітнього процесу - Терещук , Вікторія Михайлівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Викликом сьогодення вважається криза, викликана пандемією, яка залишає відбиток на всіх сферах життя. Система освіти не змогла своєчасно адаптуватися до нового стилю викладання через інформаційні технології, хоча отримання знань через інформаційні технології є зручним у двосторонній перспективі. Для студента – це зручний час та формат, для закладу вищої освіти – це мінімізація затрат часу на адміністрування та індивідуальну роботу зі студентами. Інша сторона навчання через інформаційні технології показала, що: платформи дистанційного навчання не повністю задовольняють потреби ні студентів, ні викладачів; слабкий моніторинг навчальних результатів; недостатнє оснащення цифровою технікою; нерівномірне засвоєння інформації, що робить розрив між очікуваними знаннями та явними.