Оптимізація кадрового документообігу приватних підприємств - Малахова , Валерія Сергіївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Сьогодні, в умовах глобальної діджиталізації та постійно зростаючих інформаційних потоків, все більше приватних підприємств замислюються над оптимізацією своєї діяльності в частині поліпшення та прискорення внутрішнього документообігу, включно з кадровим. Багато з них йдуть шляхом впровадження різних інформаційних систем – як найефективнішого способу оптимізації керування персоналом.