Аналіз користувачів у конкретній групі соціальної мережі Facebook - Петрів , Мар’яна Романівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
На мою думку, просування груп в соціальних мережах спрямовано на залучення аудиторії з різних соціальних медіа. Для того, щоб створити спільноту, яка буде цікавою і корисною користувачам, спочатку, потрібно розробити маркетинговий план і стратегію просування. Після того, можна розпочинати втілення всіх пунктів плану (створення групи, додавання назви і логотипу, наповнення групи контентом, пошук та аналіз конкурентів тощо).