Списання документів, які містять службову інформацію - Войтенко , Владислав Сергійович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Діяльність будь-якого підприємства – приватного, комунального чи державного – установи, організації неможлива без ведення документації. Документація це – комплекс офіційних, взаємопов’язаних та об’єднаних у визначеній формі документів, які містять передбачувану інформацію про виріб, процес або діяльність даної організації. Без результативної системи організації діловодства жодне підприємство не зможе вести свою справу ефективно. Діловодство – це сукупність процесів, що забезпечують документування управлінської інформації та організацію роботи зі службовими документами.