Особливості організації діловодства в органах місцевого самоврядування - Дідур , Ірина Павлівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У сучасному світі важливу роль у діяльності будь-якої організації відіграють документи, оскільки незалежно від напряму, у якому вона здійснює цю діяльність, її результатом є створення значної кількості документації, від правильного оформлення, використання та організації якої залежить ефективність роботи підприємства загалом. Цей фактор зумовлює важливість правильної організації діловодства на підприємстві, що забезпечує координування на всіх етапах роботи підприємства.