Концепція формування комунікації з використанням програм-парсерів у відділі кадрів закладу вищої освіти - Вакуленко , Юлія Олегівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
На сьогодні основною та головною потребою людського життя є інформація, комунікація. Кожного дня люди дізнаються щось нове, спілкуються з іншими людьми, слухають музику тощо. Деколи особа, користуючись мережею Інтернет, витрачає багато часу для пошуку потрібної їй інформації, адже зазвичай для цього використовується не лише одна сторінка чи сайт, а великий масив, що може або надати користь, або навпаки. Отож, виникає потреба в пришвидшенні пошуку інформації та отриманні хорошого результату, який за основу надає уже готові, конкретні дані, що потребує користувач мережі Інтернет.