Інформація про збірник матеріалів - імені Василя Стуса, 2021, © Донецький національний університет (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Збірник містить матеріали доповідей студентів, які оприлюднені в рамках VI Всеукраїнської наукової конференції «Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері». Представлені матеріали розкривають роль і значення документа в інформаційному просторі; фокусують увагу на сучасних тенденціях електронного документообігу; описують прикладні аспекти економічної діяльності, подають корисну інформацію про архіви і бібліотеки на службі суспільства. Також широко презентована тематика новітніх інформаційних технологій. Видання розраховане на науковців, викладачів, аспірантів, студентів.