Застосування чат-ботів у діяльності сучасного підприємства - Поліщук , Діана Михайлівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Одна з найважливіших задач кожного підприємства – це оцінка власної конкурентоспроможності. Відповідно до цього аспект конкурентоспроможності є, без перебільшення, актуальним в умовах сучасного розвитку економічних відносин. Необхідно зазначити, що засобів підвищення конкурентоспроможності існує велика кількість. Розв’язанням цього питання може стати впровадження інформаційних технологій у діяльності підприємства. Кожна технологія має свої специфічні особливості, свої переваги та недоліки. Тому необхідно порівняти витрати, ризики та результат від впровадження цих технологій. Під час впровадження доцільно надавати перевагу програмам, які надійні та легкі в опануванні. Таким рішенням може стати створення чат-бота.