Цифровізація документаційних потоків у діяльності районних органів державної влади - Мазуркевич , Таїсія Леонідівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Метою дослідження є визначення напрямів цифровізації документних потоків у системі комунікації органів влади Могилів-Подільського району Вінницької області. Дослідженням документних потоків інформації займаються українські і закордонні вчені. Проте, в масиві наукових рефлексій з цієї тематики чільне місце займають праці викладачів кафедри інформаційних систем управління Донецького національного університету імені Василя Стуса.