Актуальні проблеми та виклики в організації роботи ЦНАПів - Шовдра , Мар’яна Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи) стали невід’ємним складником реформи державного управління в Україні, який має на меті забезпечення доступності та якості адміністративних послуг для громадян і бізнесу [1]. Однак незважаючи на цільову спрямованість ЦНАПів, у цій сфері існують проблеми та виклики, які потребують вирішення. Закон України «Про адміністративні послуги» встановлює вимоги щодо інформування громадян про надання послуг у ЦНАПах, але багато центрів не мають власного вебсайту або сторінки на сайті відповідного органу місцевої влади, і таких проблем є чимало [2]. ЦНАПи постійно зіштовхуються з новими викликами, які потребують нових підходів до організації їх роботи.