Система документообігу у логістичній діяльності підприємства - Мисака , Аліса В’ячеславівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Важливим складником у налагодженні роботи та організації бізнес-процесів є створення системи документообігу в межах підприємства. Завдяки налагодженій системі будь-який документ можна швидко створювати, опрацьовувати, поширювати та обмінюватися без перешкод. Саме документообіг допоможе підприємству правильно вести діловодство та покращити якість управління.