Фандрайзинг як технологія пошуку та залучення додаткових інвестицій в освіту - Комаров , Богдан Русланович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Для багатьох країн світу інтелектуальний капітал залишається найціннішими ресурсом, що визначає головні тенденції їх економічного зростання. В Україні за результатами досліджень інтелектуальний потенціал країни має доволі високий рівень, водночас існує велика різниця між наявним інтелектуальним потенціалом та можливостями для його повної реалізації, що не дає перетворити його в готовий продукт. Таке явище спричинене складною економічною ситуацією, з якою стикається наша країна протягом свого існування.