Функційні можливості чат-ботів у навчально-виховному процесі - Серба , Марія Сергіївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Новітні цифрові технології є одним із найважливіших складників сучасної освітньої системи. Викладачі й учні, які хочуть досягти максимальних результатів у навчальному процесі, зобов’язані плідно використовувати цифрові технології. Тож питання щодо ефективної організації навчально-виховного процесу та пошук дієвих каналів комунікації між усіма учасниками освітнього процесу в цифровому просторі є надзвичайно актуальним, особливо в умовах повномасштабної російсько-української війни. У контексті окресленої проблеми важливого значення набуває використання чат-ботів під час навчання в онлайн- та офлайн-форматах.