Системи ділового адміністрування, їх роль і структура - Семенюк , Андрій Михайлович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Роль інформаційних технологій у сучасному світі є стратегічною, і полягає в такому: – сприяти менеджменту; – адекватно реагувати на динаміку ринку; – підтримувати і заглиблювати конкурентну перевагу з метою досягнення максимальної вигоди. Застосування інформаційних систем дає змогу радикально змінити стиль управління і значно поліпшити показники діяльності.