Можливості використання пошукових систем для формування генеалогічного дерева - Лесишин , Христина Андріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Важко уявити сучасний світ без інформаційних технологій. Вони спрощують та покращують життя людей. Простими словами, інформаційні технології – це все, що пов’язано з обробкою, зберіганням, передачею даних та аналізом інформації. До них належать і пошукові системи.