Фактори, що впливають на позитивний імідж компанії - Костирська , Надія Петрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Метою нашої розвідки є окреслення факторів, що впливають на створення позитивного іміджу установи, визначення основних принципів і методів формування ефективного іміджу, опис нових підходів до його створення.