Тимбілдинг як важливий інструмент внутрішньої комунікації колективу

Автор(и)

  • Олексій Михайлович Сологор Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Важливим складником управління персоналом, що потребує професійного підходу, є формування колективу, команди однодумців. Адже взаємовідносини в команді впливають не тільки на емоційний стан кожного співробітника, а й на загальну ефективність роботи колективу. Саме тому керівнику необхідно налагодити ефективну комунікацію всередині колективу, тримати ситуацію під контролем та вчасно використовувати дієві інструменти для роботи з командами.

Посилання

Тімбілдінг: розвага чи ефективний HR-інструмент? URL: https://profpressa.com/ articles/timbilding-rozvaga-chi-efektivnii-hr-instrument. (дата звернення: 10.04.2023).

Що таке тімбілдинг (командоутворення) і як допомогти співробітникам працювати продуктивніше URL: https://xn--90aamhd6acpq0s.xn--j1amh/teoriya/shcho-take-timbildynh-komandoutvorennia-i-iak-dopomohty-spivrobitnykam-pratsiuvaty-produktyvnishe (дата звернення: 09.04.2023).

Створення системи управління персоналом: як почати з нуля? URL: https://www.kadrovik.ua/content/stvorennya-sistemi-upravl-nnya-personalom-yak-pochati-z-nulya. (дата звернення: 10.04.2023).

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-03-03

Як цитувати

[1]
Сологор , О.М. 2024. Тимбілдинг як важливий інструмент внутрішньої комунікації колективу. Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері. (Бер 2024), 104-105.

Номер

Розділ

СЕКЦІЯ 4. ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ