Сучасна бібліотека як соціокультурний хаб

Автор(и)

  • Віталій Олександрович Нікішов Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», м. Полтава

Анотація

Важливим аспектом ефективного використання соціальних мереж для просування заходів є розробка стратегії публікування новин та взаємодії з аудиторією. Бібліотеки повинні ретельно планувати свої публікації, враховуючи особливості кожної платформи, інтереси та потреби користувачів відповідно до наявного медійного й культурного контексту. Наприклад, використання відео- та фотоконтенту може бути особливо привабливим для молодіжної аудиторії на платформах Instagram та TikTok.

Посилання

План заходів на поточний місяць. ПОУНБ ім. І. П. Котляревського. URL: https://library.pl.ua/news/plan_zakhodiv/potochnij/ (дата звернення: 10.04.2023).

Шум Л. Війна за цінності: бібліотеки як центри боротьби на інформаційному фронті. Громадський Простір. URL: https://www.prostir.ua/?news=vijna-za-tsinnosti-biblioteky-yaktsentry-borotby-na-informatsijnomu-fronti (дата звернення: 09.04.2023).

Patil S., Pradhan P. Library promotion practices and marketing of Library services: A role of Library professionals. ScienceDirect. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/ S1877042814031012 (дата звернення: 10.04.2023).

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-03-02

Як цитувати

[1]
Нікішов , В.О. 2024. Сучасна бібліотека як соціокультурний хаб. Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері. (Бер 2024), 83-84.

Номер

Розділ

СЕКЦІЯ 3. СТРАТЕГІЯ І ПРІОРИТЕТИ БІБЛІОТЕЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ